Home / Algemene regels

Algemene regels

De beheerders en moderators van de website van AmorFM zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de website.

Door deze website te bezoeken stem je in deze Algemene regels, en daarmee erken je dat alle berichten op het forum en alle columns de meningen en gezichtspunten van de gebruikers/schrijvers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn).

Algemene regels

 1. Plaats geen racistische uitspraken, flames (provocerende en uitdagende reacties), kwetsende, haatdragende of obscene berichten.
 2. Plaats geen links naar of beelden van pornografisch en ander onnodig schokkend materiaal of links naar illegale software en andere illegale praktijken.
 3. Plaats geen reclame voor eigen of andermans website(s). Commerciële uitingen en sluikreclame voor bedrijven, winkels of webshops zijn verboden. Het is niet toegestaan door te verwijzen naar andere fora.
 4. Plaats geen (user)foto’s of persoonsgegevens zonder toestemming van de eigenaar.
 5. Blijf on-topic, wijk dus niet af van het onderwerp.
 6. Geef een duidelijke titel op bij het openen van een onderwerp, niet alleen ‘help’ of ‘vraag’.
 7. Respecteer elkaars mening!
 8. Gebruik de zoekmachine zoveel mogelijk om dubbele topics te voorkomen.
 9. Plaats bij teksten en/of artikelen die niet zelfgeschreven zijn een bronvermelding.
 10. Niets van de website van AmorFM mag overgenomen worden zonder toestemming van het beheer.
 11. Het verkrijgen van ongeoorloofde toegang wordt bestraft met een ban.
 12. Voor het plaatsen van enquêtes, opiniepeilingen e.a. verzoeken, waarbij medewerking van onze leden wordt verlangd, moet eerst toestemming aan het beheer worden gevraagd.

Algemene opmerkingen

 • Het plaatsen van e-mailadressen, telefoonnummers en adresgegevens op het forum is volledig voor eigen risico en wordt sterk afgeraden!
 • Het beheer van deze website is te allen tijde gemachtigd om onderwerpen/berichten te wijzigen, verwijderen of verplaatsen zonder opgaaf van reden en wanneer zij het passend vinden.
 • Het beheer van deze website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.
 • Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt, kan je meteen en permanent geband worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag.

Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. De website bewaart cookies op jouw computer.

Watch Dragon ball super