Home / nederland / THEBAGSTORE

THEBAGSTORE

Deze tassen neem je mee tijdens je fietsuitje

De fiets en tassen gaan tegenwoordig prima samen. Ook in de herfst. Heb je een leuk fietsuitje in het vooruitzicht, check dan hier de nieuwste tassen voor een compleet moderne fietsproof herfstlook. 

Rugtassen

Ga je met de fiets weg, dan is een rugzak natuurlijk altijd een goede tas. Met een rugzak heb je je handen vrij, is het gewicht goed verdeeld en kun je toch het nodige meenemen. Rugzakken zijn er in groot en klein en tegenwoordig in heel veel verschillende stijlen. Of je nu houdt van sportief of klassiek of super modern. Toch zijn er natuurlijk wel trends en hele mooie nieuwkomers. In merken, vormen maar ook in kleuren. 

Kleuren als Pumpkin Spice of Honing Mustard vragen om uitjes door de herfstige bossen. En met de Forest kun je toch niet anders dan er op uitrekken. 

Waterafstotend

Met het weer in Nederland is de kans op regen natuurlijk altijd aanwezig. Deins jij niet terug voor een beetje water dan is het verstandig om bij het kiezen van je tas een waterafstotende versie te nemen. Zoals bijvoorbeeld de tassen van Rains of Ucon Acrobatic. Stijlvolle tassen met genoeg ruimte en in prachtige kleuren afgestemd op ons natte regenseizoen. Zo weet je in elk geval zeker dat je spullen die je meeneemt wel droog aankomen. 

Cross

Geen rugzak maar wel fietswaardig zijn diverse crossbody tassen. Je draagt ze met een lange band die je kunt verstellen naar jouw maat. Hou je niet van rugzakken dan is dit een heel mooi alternatief. De Moon bag van Myomy is zo’n tas. Geïnspireerd op de vorm van de maan en niet alleen mooi maar ook ruim en erg handig. Doordat je kunt wisselen tussen de lange verstelbare riem en de handgrepen aan de bovenkant, draag je de tas zo in je hand of als crossbody, net zoals het jou uitkomt. En met een voering van gerecycled plastic is deze tas ook nog heel milieubewust. En met de bijpassende portemonnee maak je het plaatje compleet.  

Je laptop mee

Wil je een tas waarin je ook je laptop mee kunt nemen, dan zijn is er ook de rugzak laptoptas. Zo combineer je het beste van twee werelden. Overigens heb je met de laptoptas Vintage Backpack Chil Matte Nickel van Matt & Nat Dean niet echt het gevoel dat je een laptoptas mee neemt. Deze tas is zo stijlvol, daar mag je gewoon altijd wel mee gezien worden. 

Fietstassen

Wil je heel veel mee kunnen nemen en het liefst geen tas op je rug of aan je schouder, kies dan voor een fietstas. Denk jij dat fietstassen altijd saai en lelijk zijn? Dan laten we je graag kennismaken met de fietstassen van Basil of van New looxs. Prachttassen die naast mooie en sportief uiteraard ook heel ruim zijn. Voor een fietsuitje maar ook voor als je op de fiets boodschappen gaat doen, met de (klein) kinderen op pad of gewoon het dagje naar kantoor. Altijd genoeg ruimte voor je boodschappen, je handtas, laptoptas of wat jij ook maar mee wilt nemen. 

Check Also

Tassen van een hoogwaardige kwaliteit

Naast dat het uiterlijk van tassen vaak belangrijk is, is de kwaliteit van tassen minstens …

Watch Dragon ball super