Home / Bollywood / Bollywood release deze week 10 februari – Jolly LLB 2

Bollywood release deze week 10 februari – Jolly LLB 2

Bollywood release  10 februari – Jolly LLB 2

Jagdishwar Mishra a.k.a Jolly (Akshay Kumar) een advocaat uit Kanpur die werkt als assistent (Munshi) van een van de beroemdste advocaten van Lucknow, Rizvi Sahab.verlangens om zijn vaders wens te vervullen om een eigen kantoor te hebben ,benadeeld hij een zwangere dame, Hina (Sayani Gupta) door haar te overtuigen om hem 2 Lakh roepies als vergoeding te geven , zodat Rizvi Sahab haar geval zou vechten.Wanneer Hina erachter komt dat ze benadeeld is geworden door Jolly, pleegt ze zelfmoord. Iedereen verwijt Jolly voor haar dood, met inbegrip van zijn vader. Gevuld met schuld, Jolly samen met zijn vrouw Pushpa (Huma Qureshi) en collega-advocaat Birbal (Rajiv Gupta), beslissen het geval Hina vechten. Hij ontdekt al snel dat Hina’s echtgenoot Iqbal Qasim (Manav Kaul) in een valse aanslag door Inspecteur Suryaveer Singh (Kumud Mishra) op de volgende dag van hun huwelijk werd gedood om promotie te krijgen.

Jolly neemt het dan aan zichzelf te strijden voor gerechtigheid te gaan tegen het systeem en de machtigen. De lagen van de zaak ontvouwen en Jolly geconfronteerd met enorme obstakels in het pad van rechtvaardigheid die door de daders om hun afschuwelijke misdaden te verbergen.

genre : Comedy/Drama

acteurs :Akshay Kumar… Jagdishwar Mishra alias Jolly,Huma Qureshi,Saurabh Shukla,Annu Kapoor,Kumud Mishra

Geregisseerd door Subhash Kapoor

Check Also

Bollywood release vandaag 17 februari – Irada

Bollywood release  17 februari – Irada Een mysterieuze bomaanslag in de fabriek  van een Magnaat vraagt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Watch Dragon ball super