Home / Bollywood / Bollywood release 20 januari

Bollywood release 20 januari

Arnab Ghosh (Sunil Grover) is eenluidruchtige journalist gemodelleerd naar een populaire prime time nieuwsanker. Zijn capriolen, hoewel ze ratings genereren amuseren de tv baas niet , die hem wilt degraderen  tot een minder belangrijke rol als de gastheer van een kookprogramma . Verstoord door de degradatie en met een hoogzwangere vrouw (Anjana Sukhani), besluit hij te gaan voor de grote kill – een interview met de gevreesde don D (Zakir Hussain). Hij lokt de don uit hem een interview te verlenen en begeleidt een mode-schrijver (Dipannita Sharma) en zijn twee-man crew naar Pakistan.

genre : Comedy/misdaad

acteurs :Sunil Grover, Zakir Hussain, Dipannita Sharma, Anjana Sukhani
Geregisseerd door vishal Mishra

 

Check Also

Bollywood release vandaag 17 februari – Irada

Bollywood release  17 februari – Irada Een mysterieuze bomaanslag in de fabriek  van een Magnaat vraagt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Watch Dragon ball super