facebook

AmorFM op Facebook

AmorFM is sinds begin dit jaar ook op Facebook actief. Word lid van onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste feesten.

Via onze pagina kun je ook vragen stellen aan de presentatoren en heb je toegang tot foto’s van recente optredens en evenementen. Meld je nu aan!

19 gedachten over “AmorFM op Facebook

 1. GEFELICITEERD MET JULLIE NIEUWE SHOUTBOX, HELAAS KON IK NIET GELIJK AANMELDEN TUSSEN 5 EN 6, WANT WAS NOG ONDERWEG NAAR HUIS,

 2. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe website, hij is heel mooi geworden…..

 3. De wedergeboorte van onze shoutbox is ingegaan. Van harte gefeliciteerd en uiteraard ook mijn hartelijke dank. Hopelijk is het nieuwe jasje ook bedoeld voor een betere shoutbox dan eerst.
  Laat saamhorigheid, respect, gezelligheid en vriendschap ook blijken op de shout zoals dat eerder is geweest.
  Een goede stap alweer van Amorfm waarvoor wij allemaal onze trots mogen betuigen.
  Heel veel succes , dosto, luv u all .

 4. Is dit de shoutbox van NUU?????????
  Sorry hoor, dat ik dit hier zeg, maar wat zijn sommige vrouwen misselijk die bellen. Volgens mij komen ze wat tekort, de manier waarop ze praten jeetje zeg, doe normaal.
  Ik heb het niet over iedereen, maar velen van jullie zullen zeker weten wat ik bedoel.

 5. Kaise chatters, kaha ke chatters, jab se amor ki site vernieuw hail hai, zie ik geen enkele chatter hahaaaaaaa. Ze zijn allemaal gevlogen.
  Fijne middag allemaal

 6. Ik had vorige week een vraag gesteld hier. Is dit de chatbox??????????Maar helaas geen reactie.

 7. Nee, we hebben nog geen chatbox. Momenteel hebben we de shoutbox en ik denk dat die nogal verward word met een chatbox. De shoutbox is namelijk voornamelijk bedoeld om te reageren op eventuele programma’s die live worden uitgezonden of voor eventuele vragen betreffende een programma. Ik hoop dat ik jullie hierbij voldoende heb geinformeerd =)

 8. ik vond het leuk met jullie kennis te maken.

  met bea en asha.gr nel

 9. Luisteraars moeten even wennen aan nieuwe dingen in deze tijd. Niet iedereen heeft de mogelijkheid/kennen en kunde om direct daar aan deel te nemen.Open staan voor innovatie is een positieve instelling en het de tijd geven, i.p.v. meteen negatieve commentaar te leveren op Amor die best wel heel veel zijn best doet met allerlei dingen. Ga zo door Amor!

 10. Hoe kom ik op de shoutbox Mikey. Ik ben wel handig wat pc. betreft, maar ik weet niet waar ik op moet klikken hahaaaa. Zeg ’t me aub.
  Alvast bedankt.
  Groetjes NOOR

 11. Goedeavond Noor,

  Als je eenmaal de amorsite opkomt: “www.amorfm.eu”, dan kom je natuurlijk op de homepage.
  En als het goed is moet dan helemaal links van de site 2 tabjes (Grijs gekleurd blokje) onder elkaar verschijnen.
  Namelijk de “shoutbox”en daaronder “nummer aanvragen”.

  Ik hoop je hierbij voldoende te hebben geinformeerd =)

  MvG,
  Mike

Reacties zijn gesloten.